Ce înseamnă Valoarea pentru noi?

Când vorbim despre VALOARE, nu ne referim doar la valoarea monetară, ci mai degrabă la CALITATE.

Un brand de succes este un brand văzut ca valoros de către clienți. Noi te ajutăm să asociezi VALOAREA la afacerea ta. Cum facem asta? Secretul stă într-o analiză atentă a punctelor tari, dar și a slăbiciunilor companiei tale. Le vom folosi pe amandouă pentru a face clienții să se identifice cu produsul sau serviciile pe care le oferi.

Realizăm un conținut divers pentru paginile tale de social media, neapărat calitativ și pe gustul clienților. Regula de aur: oferă-le mai mult decât se așteaptă!

Fiecare demers pe care îl realizăm în procesul de creație are ca scop final aducerea de plus valoare pentru clienții noștri. Fie că vorbim de partea de strategie, fie că vorbim de realizarea conținutului media sau a textului ce îl însoțește, totul are în spate un obiectiv important: acela de a transmite cât mai bine și mai eficient povestea din spatele brandului, în așa fel încât să fie atinsă strategia de dezvoltare a business-ului care a apelat la serviciile noastre.

Social Media poate reprezenta un instrument valoros în realizarea unui networking puternic, atât la nivel profesional, cât și la nivel personal. O prezență activă în mediul online și prezentarea unui conținut bogat în informații importante reprezintă elemente esențiale ce creează o comunitate de oameni, uniți în jurul acelorași valori.

Dincolo de produse sau servicii însă, oamenii cumpără poovești, de aceea, e important ca aceștia să se identifice cu brandul, să simtă că fac parte dintr-o comunitate care împărtășește aceleași valori, care spune aceeași poveste.

Prin valorile pe care le reprezintă brandul, se creează conexiunea cu publicul. DE CE-ul din spatele produsului vorbește, de mai multe ori, mai pe înțelesul celorlalți decât o va putea face un singur produs. Este răspunsul la întrebarea ”De ce să te aleg pe tine?”, un răspuns pe care și-l dă fiecare consumator în parte.

FUN

Social Media is all about FUN. Ține minte asta când vrei să te promovezi online.  Poate tu te gândești la vânzări, dar publicul tău vrea distracție. Experiența pe care am adunat-o în social media ne-a învățat că, oricât de focusat ai fi pe vânzări, dacă nu oferi clienților tăi un content divers, vânzările NU merg.

Te ajutăm să targetezi publicul, să-i afli preferințele, iar apoi punem în practică metode FUN care să-ți aducă engagement pe pagină.

Știi și tu deja că uneori, puțină distracție și competiție e tot ce trebuie pentru ca oamenii să interacționeze cu brand-ul tău.

Între pasiunea de a transforma un hobby într-un business și plus-valoarea pe care o aducem partenerilor noștri, se află bucuria de a ne atinge obiectivele. Împletim jovialitatea cu seriozitatea deadline-urilor și facem din fiecare task o provocare. Și tot prin provocări ne setăm limite din ce în ce mai înalte pe care ne motivăm reciproc să le atingem, creând astfel un content din ce în ce mai atractiv și totodată eficient pentru business-urile cu care colaborăm.

Important pentru noi este să legăm relații strânse cu oamenii care ne devin parteneri, în acest fel devenind capabili să le înțelegem cât mai bine viziunea și ceea ce își doresc să transmită comunității lor.

LOVE

„All you need is love, LOVE is all you need” - Beatles

 

Poate fi orice business unul de success? Categoric! Mai ales dacă pui suflet în ceea ce faci! Atunci când transformi pasiunea din hobby în business, sentimentul că munca este o apăsare dispare complet.

Așa se face că, în momentul în care pornești un business din pasiune, bucuria de a lucra se imprimă în toate acțiunile tale și dai 100% pentru ceea ce faci.

Din perspectiva noastră, iubirea nu are cum să fie un lider care să piardă teren în fața nimănui, ba dimpotrivă - ea oferă rezultate vizibile și randament, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Folosirea sentimentului de iubire ca strategie de afaceri produce întotdeauna rezultate pozitive și, în timp, face ca orice alte practici de afaceri să fie îmbunătățite exponențial mai mult.

Acest lucru l-am putut observa întotdeauna când am creat conținut pentru partenerii noștri. Atunci când a venit momentul să creștem ca agenție am căutat oameni care să pună suflet în ceea ce fac și care să își dorească să crească alături de noi, iar acest criteriu a trecut dincolo de echipa noastră și către partenerii noștri de afaceri!

Noi știm cât de important este să ai o relație cu publicul tău, așa că la fiecare campanie și postare luăm în calcul și DRAGOSTEA ca strategie de marketing.

Mai exact, promovăm brand-ul, dar și comunitatea din jurul acestuia. Luăm în serios individul, iar conținutul pe care îl creăm este pentru fiecare dintre clienții tăi, nu pentru o masă de cumpărători.

Transmiți un vibe bun, primești la fel!

TOP
Open chat