rEVOLUTION Media Expert

NU mai amana prezenta pe SOCIAL MEDIA. Orice minunt in care nu este prezent te poate costa BUSINESS-ul TAU! Cel mai greu este primul pas asa a noi l-am facut mai usor de facut ba chiar, BONUS, primesti 2 Persoane dedicate pentru accelerarea deciziilor. TIMPUL ESTE PRETIOS.

CUI SE ADRESEAZA?

❐ Revolution EXPERT este special creat pentru companiile medii si mari ce detin bugete serioase pentru promovare si inteleg importanta mentinerii unui nivel inal al prezentei online dar si isi doresc awereness continuu.

❐ Acest pachet NU SE ADRESEAZA Business-urilor mici sau ce inca se "joaca" in mediul antreprenorial.

DE CE AI NEVOIE DE ACEST PACHET?

❐ Desi pare ridicol, sunt extrem de multe companii, chiar mari, ce nu au inteles inca posibilitatile adevarate din mediul online sau mnu exploateaza asa cum trebuie tot ceea ce se poate exploata. Acest pachet contine TOT ceea ce o companie ce se respecta sau isi doreste sa se respecte are nevoie

CE ESTE INCLUS SI CUM FUNCTIONEAZA?

❐ Este inclusa cresterea agresiva pe toate platformele disponibile.

❐ Acest pachet iti ofera tot ceea ce este minim necesar la o calitate INALTA pentru orice platforma SOCIAL MEDIA.

❐ In acest pachet ai inclusa o analiza a companiei/persoanei in momentul de inceput, pentru o marketare viitoare corecta, include crearea de continut necesar de la continut optic pana la text, mesaj si strategie de imagine (una din cele mai costisitoare parti din SOCIAL MEDIA MARKETING)

❐ Pachetul EXPERT este creat pentru a prelua atentia de pe piata cu totul.

HAI SA DISCUTAM LA O CAFEA VIITORUL BUSINESS-ului TAU!

TOP
Open chat
Ai intrebari?