PRODUCTIE FOTO - FARA COSTURI SUPLIMENTARE

Asa nu esti dependent de nimeni si nimic - Un colaborator pentru toate cele necesare

Crearea de conținut este extrem de importantă în jocul online-ului. De obicei, toate aceste servicii au un cost ridicat, timpi de așteptare foarte mari și, bineînțeles, calitatea depinde de profesionalismul persoanei care se ocupă de crearea conținutului. Pe scurt, nu poți să îți permiți să dai greș dacă organizezi o ședință foto specială, cu costuri ridicate, modele implicate, locație și alte recuzite...
Noi am pățit-o în trecut datorită inflației mare de wanna-bes și freelanceri: aceștia se încarcă prea tare, neștiind să își aloce resursele, iar la final suferă business-ul tău, plus că este greu să știi care și ce știe să facă. Chiar dacă profilul lui de behance arată extraordinar, într-o reprezentare corectă în online, trebuie și cantitate, și rapiditate. Nu poți vorbi despre un eveniment la 2 săptămâni dupa ce acesta s-a întâmplat!
Social Media necesită rapiditate, promptitudine și flexibilitate, de aceea am creat inhouse o echipă de producție care înțelege nevoile oricărui business și ne ajută să creăm conținutul necesar strategiei setate cu rapiditate.
Dispunem de aparatură de ultimă generație – Canon și Sony, un studio fix și un studio mobil, care ne ajută să creăm poze în orice situație: poze de eveniment, poze de produs, poze în locații, poze meniuri etc.
Ceea ce am creat este un sistem responsive, care să îți asigure o reprezentare corespunzătoare în mediile online și offline.

TOP
Open chat
Ai intrebari?