GRAPHIC DESIGN - BRANDING

Imaginea ta CONTEAZĂ!

În timp ce industria de graphic design este în plină expansiune, nu există mulți designeri grafici care înțeleg pe deplin importanța „magiei” pe care au dobândit-o cu mult exercițiu.

Designul grafic nu se limitează doar la aparențe, ci oferă numeroase beneficii care vin să completeze aspectul estetic. Importanța sa este adesea subestimată, dar, atunci când este utilizat în mod eficient, poate crea un boost în ceea ce privește campaniile de intrare pe piață a business-ului tău. Pe lângă acestea, elementele vizuale folosite în comunicarea cu potențialii clienți îți vor oferi o mai mare putere de a informa, educa sau convinge publicul tău.

Prima impresie contează, atât în viața de zi cu zi, cât și în tot ce înseamnă media.

Asta face ca, parte importantă pentru orice companie să fie... imaginile care o reprezintă. Tocmai de aceea, e important să investești în Graphic Design și să lucrezi doar cu specialiști.

Dacă nu ești încă sigur de ce, iată mai jos o listă de 10 motive pentru care vizualurile contează:

-           Creezi o imagine a brandului.

-           Transmiți mai ușor mesajul către public, iar acesta se poate identifica mai ușor cu brandul.

-           Atragi facil atenția.

-           Imaginile sunt mai ușor de reținut decât cuvintele.

-           Poți prezenta facil un produs.

-           Conținutul este mai ușor de urmărit și nu devine plictisitor.

-           Calitatea imaginilor oferă informații despre calitatea business-ului.

-           Creezi conținut, arăți autenticitate.

-           Transmiți și creezi emoție mai ușor decât prin intermediul textului.

-           Obții o interacțiune mai ridicată din partea publicului.

Modul în care arată business-ul tău online determină încrederea consumatorului, ceea ce înseamnă că te va ajuta să faci conversia mult mai ușor. Marketing-ul îți poate genera leaduri (potențiali clienți), în schimb, brandingul face ca transferul de încredere să fie posibil.

Există tendințe, există un standard de calitate la care consumatorul se așteaptă și multe, chiar foarte multe combinații de elemente vizuale, de culori ce pot influența pozitiv sau negativ dacă nu știi cum să le folosești.

Așadar, în orice faci, ai nevoie de un banner, un flyer, un cover, un ambalaj care să te reprezinte, dar în același timp, să impacteze.

TOP
Open chat
Ai intrebari?