rEVOLUTION Media Light

NU mai amana prezenta pe SOCIAL MEDIA. Orice minunt in care nu este prezent te poate costa BUSINESS-ul TAU! Cel mai greu este primul pas asa a noi l-am facut mai usor de facut ba chiar, BONUS, pentru primul contract semnat o sa primesti o STRATEGIE DE BRANDING inclusa.

CUI SE ADRESEAZA?

❐ Revolution LIGHT este pachetul ce il recomandam tuturor ce isi iau deja BUSINESS-ul in serios. Fie ca e vorba de START-UP-uri sau Business-uri ce deja sunt de mai mult timp pe piata dar inca nu au scalat, adica sunt la acelasi nivel de ceva timp, acest pachet cu siguranta te va debloca. Acest pachet este special conceput deja pentru a implementa o strategie de vanzare online, fie ca e vorba de e-commerce sau de produse/servicii offline.

❐ Aici se lucreaza deja pe minim 2 platforme(pentru minim este necesar atat FB cat si Instagram) si se compune o strategie pentru a creste vanzarile. Scopul este X10 si aceasta strategie pentru inceput necesita TIMP investit pentru a crea sistemul initial ce va finanta intregul sistem.

DE CE AI NEVOIE DE ACEST PACHET?

❐ Deoarece din pacate nu invatam nicaieri educatie financiara sau educatie antreprenoriala. De aceea foarte multe Business-uri, desi create din pasiune sau cu o idee foarte buna la baza, stagneaza. Acest pachet ne ofera posibilitatea sa lucram impreuna sa imbunatatim strategia business-ului in sine si cream daca este nevoie una noua pentru imbunatati  radical rezultatele. Aici avem nevoie de minim 6 luni(aceasta perioada depinde deactivitatea precedenta si pozitia in momentul preluarii conturilor) pentru a schimba COMPLET fata business-ului.

CE ESTE INCLUS SI CUM FUNCTIONEAZA?

❐Este inclusa cresterea pe 2 platforme. Aici deja se imbina strategia de branding cu cea de marketing si PR.

❐ Din acest pachet incepem si consultanta de BUSINESS asistata pentru a ne asigura ca obtinem rezultatele dorite.

❐ Acest pachet iti ofera o calitate inalta a continutului, dar si a prezentei zilnice fata de urmaritorii tai.

❐ In acest pachet ai inclusa o analiza a companiei/persoanei in momentul de inceput, pentru o marketare viitoare corecta, include crearea de continut necesar de la continut optic pana la text, mesaj si strategie de imagine (una din cele mai costisitoare parti din SOCIAL MEDIA MARKETING)

❐ Pachetul LIGHT imbina cresterea Organica cu cea PLATITA. Inca de la inceput dupa o perioada de BUMPER in care facem tranzitia de la 0 sau putina activitate online la zilnic, o sa anazlizam aceste aspecte si incepem imediat crearea unui LOOP, a unui sistem continuu, care sa ajute la o promovare platita, adica expunere masiva, chiar in afara "tribului" tau, ceea ce inseamna o crestere uriasa daca aceasta activitate este sustinuta. Intr-un an se pot obtine rezultate in ORICE domeniu si ORICE forma de BUSINESS.

HAI SA DISCUTAM LA O CAFEA VIITORUL BUSINESS-ului TAU!

TOP
Open chat
Ai intrebari?