PAID MEDIA - Campanii de publicitate platite

Rezultate rapide

In fiecare zi auzim oameni ce se plang ca orice campania din social media nu functioneaza sau ca nu pot vedea rezultatele acestora. Acest lucru se intampla deoarece toti acestia nu au habar cum sa lanseze o campanie asa cum trebuie si faptul ca este extrem de usor sa dai "BOOST POST" este extrem de daunator si in acelasi timp este un miraj al viitoarelor reusite.

"BOOST POST" nu functioneaza!

Am intalnit extrem de multe companii, mici, mijlocii si CHIAR si mari sau foarte mari ce nici nu stiu sa foloseasca tool-urile din backoffice-ul facebook-ului. Asta se poate datora faptului ca nu exista o scoala autorizata de FACEBOOK/INSTAGRAM ADS? Sau oare?

Foarte putine companii stiu sa isi creeze un funnel corect iar moajoritatea targeteaza extrem de nisat dar ei nici nu stiu ce nisa au, sau si mai important, care este nisa care chiar consuma produsele lor.

EXEMPLU: De curand am auzit de o scoala din business din state ce targeta oameni de business si dupa o campanie de jumatate de an cu rezultate extrem de mici, unul mai stralucit din companie, a venit cu ideea sa testeze mai multe segmente de piata si EVRIKA! Rezultateke au aparut imediat dar nisa ce consuma era total diferita de cea initiala: Mame casnice. BOOM, acest exemplu este unul extrem de comun deoarece multi se joaca cu palnia invers si vor rezultate masive.

O alta problema uriasa este ca desi este gratis PREA PUTINI folosesc tehnologia bazata pe inteligenta artificiala a Facebook-ului denumita Facebook PIXEL. Si cei ce il folosesc, multi il folosesc gresit deoarece acesta nu este setat sa inregistreze evenimentele corect in site iar numarul celor ce stiu sa creeze o campanie de conversie corespunzatoare este si mai mic. Intelegi? Sansele de a face o greseala banala dar in acelasi timp una ce iti poate impacta business-ul masiv sunt extrem de mari.

Cum arata un ecosistem SOCIAL MEDIA MARKETING?

1.Facebook - PAGINA nu PROFIL!

2.Instagram - Cont de Business/Creator

3.Site - cu pixel instalat ce inregistreaza evenimentele corespunzator

4.Ads Manager - Campanii continue de ads

5.Postari organice zilnice

CAUTA UN EXPERT DEOARECE ...

SOCIAL MEDIA PAID ADS desi pare accesibil si usor asa cum am zis, nu este atat de simplu.

Daca oricare parte a ecosistemului nu este intretinuta asa cum trebuie, celelalte nu vor functiona si bineinteles rezultatele vor intarzia sa apara.

Fara postari organice, algoritmul nu iti va permite penetrarea, chiar si cea platita va fi afectata*, campaniile platite trebuiesc gandite sentimental si mereu din punctul de vedere al clientului, nu al business-ului. Daca tot vrei sa te satisfaci pe tine, o sa ramai singurul tau client. Pixelul trebuie sa functioneze corect iar modul in care targetezi trebuie foarte bine gandit pentru a eficientiza in primul rand si apoi a maximiza rezultatele.

Rezultatele noastre din ads sunt uriase, reusind sa indeplinim scopul setat de fiecare data. Cum? Ei bine, stapanim foarte bine tot acest ecosistem si legaturile dintre componentele sale dar si detinem experti ce pot interpreta sau analiza si bineinteles sa ajusteze activ campaniile astfel incat sa obtinem rezultate notabile foarte rapid.

Ce poti vinde pe social media? ORICE! Toata lumea este aici....

 

*vezi manualul incepatorului

TOP
Open chat
Ai intrebari?