rEVOLUTION 10X - EVOLUTIA ESTE NUMELE JOCULUI.

Ziua in care vei fi responsabil si nu vei mai cauta scuze, aceea este ziua startului care te va purta spre succes. – O. J. Simpson

Vorbind asa cum o facem mereu, ”pe sleau”, cum se spune in popor, aducem in vizor, intotdeauna, ideea ca tot ceea ce am creat are o fundatie solida: practica.
Numele programului 10x nu este o intamplare; momentul 0, inspiratia sau punctul de start, cum vrei sa il numesti, a fost Grand Cardone, dar si ce am luat mai bun din multe alte povesti de succes.
Contrar educatiei financiare si de business din Romania, toate strategiile pe care se bazeaza persoane si afaceri de success, dintre cele mai cunoscute din lume, precum si piloni de baza in domeniul lor de activitate, functioneaza SI IN PIATA NOASTRA.
Așa cum spune OJ Simpson, secretul este că trebuie să îți asumi COMPLET responsabilitatea, astfel incat sa poți avea o privire obiectiva si sincera asupra business-ului tau in orice moment, ceea ce te va ajuta sa il si imbunatatesti constant.
Exista pasi spre success? Raspunsul este DA! Partea mai putin placuta si pe care multi nu o stiu este ca, oricat de analitic ai incerca sa te uiti spre viitor, apar mereu situatii neprevazute, aspecte necalculate la ca trebuie sa ai un raspuns inteligent. Pana la urma, asta este si frumusetea unui business, nu?

ORICINE POATE, DAR CHIAR ORICINE VREA?

Poate fi orice business unul de success? CLAR! Asa cum spunea un mare om de afaceri din Romania, partener de al nostru: Nu exista idee de business proasta, ci doar bad management. Deoarece putini stiu si care sunt partile unei afaceri, reduse la cele mai simple elemente ale sale, oamenii confunda usor deciziile, nestiind ce functioneaza si ce nu.
Studiu de caz: unul din fostii colaboratori si-a schimbat, in cursul anului 2019, punctul de lucru din Piata Victoriei in Rahova. Practic, a trecut de la o locatie cu acces la metrou la una fara niciun mijloc de transport, fapt care a impactat grav publicitatea. Ceea ce incerca sa faca acesta este sa trateze simptomele, nu problema.
Solutia? Am schimbat imediat punctul de lucru inapoi si, in aceeasi zi, pana la ora 24, a vandut 13 bilete, tinand cont ca, in 3 saptamani, pana la momentul respectiv, vanduse 3.

Cu un cadru precis, bine conturat, putem acum sa intelegem imaginea de ansamblu. Sa vorbim, asadar, in detaliu, despre ce inseamna CU ADEVARAT rEVOLUTION 10X, cum l-am creat si, de asemenea, cum l-am inclus in pachetele noastre.

CADRUL PRINCIPAL

Desi traim in timpuri accelerate, unde toate lumea isi doreste totul foarte repede, in business nu s-au schimbat regulile foarte mult si cuvantul-cheie ramane RABDAREA.
Raportul CANTITATE – CALITATE – PRET trebuie foarte atent controlat; fiecare element este extrem de important si trebuie sa stii cum sa le gestionezi, atat separate, cat si impreuna, sa fie in avantajul tau, pentru ca rezultatul sa duca, in timp, la cresterea cifrei de afaceri.

CADRUL ROMANIEI

Workshopuri. Cursuri. Ateliere. Tot mai adesea, sunt sustinute de oameni care aveau success in… 1995. In cele mai fericite dintre cazuri. Unii dintre ei au si pierdut bani. Cum poti invata atunci sa fii antreprenor de la oameni care nu au avut success? Obisnuinta este calea sigura sa devii cobaiul altcuiva pe banii tai.
Cea mai importanta latura a oricarui consultant de business este PRACTICA: BUSINESS DE SUCCES IN PIATA DE AZI! Fa ce face el, iar business-ul lui nu trebuie sa fie acela de a te invata pe tine business.
Reintors in tara si aducand in piata locala aceasta idee, multi au preluat-o si chiar si-au asumat-o, dar asta nu poate fi decat bine, nu? INSEAMNA CA FACI CEVA BINE.

CADRUL ECONOMIC

SE POATE FACE BUSINESS DIN PASIUNE? DA! CHIAR VA ROG….

Cand faci ceea ce iti place, nu mai ai povara muncii, ci beneficiul pasiunii. Bonus points pentru cei care isi impart placinta deoarece, ca sa o cresti, trebuie sa o imparti…
O placinta mai mare, o portie mai mare! Inclusiv a ta.

Cea mai comuna mentalitate, printre cei care cocheteaza cu ideea unui business sau cu domeniul antreprenoriatului in toata complexitatea sa, este ca, detinand propria afacere, nu mai muncesc pentru altii. WRONG!
O sa muncesti si mai mult, si mai intens, si va trebui sa faci mult mai multe pentru clientii tai, intrucat acestia sunt SURSA TA DE VENIT!
Libertatea nu exista in viata unui businessman, pentru ca, pana la crearea unui SISTEM bine pus la punct, care sa functioneze si sa livreze rezultate, weekendurile nu mai exista. Este vorba de munca. De oriunde, la orice ora.
Din dorinta de a face bani, chiar repede si multi, majoritatea incepe fel de fel de cariere, cu un tel bine pus la punct, de a fi ”propriul sef”, insa avand ca principal motor partea materiala. Ceea ce este si calea catre distrugerea pasiunii.

rEVOLUTION 10x

Ce iti aduce rEVOLUTION 10x:
Intalniri one:one in care iti clarificam idea. Poate iti doresti sau gandesti ceva si in practica faci ceva total diferit. Noi te ajutam sa aliniezi teoria cu practica. La fel ca in orice proces de dezvoltare personala, in care multi ne cautam alinierea mintii, a inimii, a lucrurilor la care ne pricepem.
De ce sa nu aplici acelasi principiu si in business?
Telurile tale trebuie sa fie aliniate cu actiunile intreprinse pentru a le atinge! Fara scurtaturi, fara abateri.
Ce aduce rEVOLUTION 10x business-ului tau?
Pornim de la piatra de fundatie a oricarei afaceri: obiectivele! Le setam SMART, nu realist.
Cum stii ca sunt smart? Esti pe drumul cel bun daca acestea te forteaza sa parasesti zona de confort. Sa identifici noi metode prin care sa cresti. Sa te extinzi.
Surse de inspiratie pentru setarea obictivelor: experienta proprie, prieteni, familie, sfatul specialistilor.
Lasa profesionistii in domeniu sa gandeasca pentru tine!
Si pentru ca noua ne plac lucrurile concrete, iar numerele vorbesc mai clar decat am putea sa o facem noi vreodata, lasam, mai jos, tot un exemplu din… PRACTICA.
Situatie: Din portofoliul de clienti, multi dintre ei si-au dorit sa atraga mai multi clienti in sistemul OFFLINE.
Solutie: am creat sisteme si pachete de servicii online prin care vanzarile au inregistrat spike-uri in valori, facand business-urile sa incaseze din aceste sisteme create de noi valoarea tripla fata de obiectivul setat in stadiul incipient.

Situatie: business cu buget neclar, dispersat random, vanzari de 12.000 lei pe luna.
Solutie: distribuirea eficienta a resurselor, stabilirea unui buget zilnic, utilizarea tuturor uneltelor de promovare disponibile.
Rezultat? Cresterea vanzarilor, in doar 6 luni, la 65.000 lei pe luna.

READY, SET, GO!

Cum spuneam, nimeni nu stie ce nu stie, la fel cum impreuna putem fi de acord ca nu suntem Dumnezeu, doar piata decide, asa ca cea mai usoara metoda de a vedea daca avem sau nu dreptate este sa ne punem produsul in piata, iar aceasta va decide.
Tocmai de aceea, te ajutam sa implementezi in timp rapid, fiindca avem totul inhouse, pentru a valida sau a invalida o idee si, ulterior, sa ne adaptam cerintelor pietei din acel moment.
Am facut asta de nenumarate ori, astfel incat am dezvoltat o abilitate. Toti anii de practica ne-au facut sa nu credem in perfectiune si, asa cum spune si marele Bill Gates, atunci cand scoti ceva perfect, este prea tarziu; noi nu vrem sa pierdem valul. Nu ne credeti pe cuvant, aruncati un ochi peste Blue Ocean Strategy.
Niciun business nu isi doreste sa intre prea tarziu pe piata. Un alt exemplu din limbajul colocvial, care este un etalon al faptului ca mesajul si-a atins tinta, este chiar expresia ”adidasi de porc”, pe care o folosim la picioarele de porc, nu ”nikisi”. PRIMUL ESTE MEREU CEL CARE ARE CEA MAI MARE SANSA SA FIE RETINUT!
Daca nu stii ce sa faci sa mergi pe caile succesului, NOI TE AJUTAM, deoarece stim tot in materie de produse, promovare si strategii, astfel incat sa ai acces la tot KNOW HOW-ul nostru.

PROCESUL COMPLET - ASA SE CASTIGA IN VANZARI

TE AJUTAM SA ATRAGI, SA SERVESTI CORESPUNZATOR SI SA ITI FIDELIZEZI CLIENTII
Fiind o echipa de marketing si business, expertii in vanzari dintre noi te vor invata cum sa iti creezi momentum in piata si de asemenea cum sa capitalizezi corespunzator intr-o piata in plin boom economic.
CUM SA VINZI IN MOMENTUL IN CARE AI INCASAT BANII
Te ajutam sa intelegi principii de vanzare si revanzare, de cross-sell, up-sell si chiar altele ascunse si, cel mai important, toate folosite chiar de noi si sute de clienti ai nostri, bazandu-ne pe rezultate masurabile, AZI!
FOLLOW-UP
Unul dintre cele mai ignorate aspecte in orice business este… follow up-ul. Deoarece suntem in plin proces de evolutie, fiecare dintre noi, precum si fiecare afacere, are nenumarate etape ce trebuie tratate ca atare.
Lucrand impreuna pe o perioada indelungata, iti stam alaturi si impartasim nu doar cunostinte, ci si tips&tricks si pasi pentru a trece mai usor peste diferite momente mai dificile, astfel incat sa ai claritate decizionala si, bineinteles, sa acceleram procesul spre success, indiferent cum il definesti tu.

TOP
Open chat
Ai intrebari?