rEVOLUTION Media PRO

NU mai amana prezenta pe SOCIAL MEDIA. Orice minunt in care nu este prezent te poate costa BUSINESS-ul TAU! Cel mai greu este primul pas asa a noi l-am facut mai usor de facut ba chiar, BONUS, pentru primul contract semnat o sa primesti o STRATEGIE DE BRANDING inclusa si UN ACCOUNT MANAGER DEDICAT.

HAI SA DISCUTAM LA O CAFEA VIITORUL BUSINESS-ului TAU!

CUI SE ADRESEAZA?

❐Revolution PRO este pachetul ce se adreseaza BUSINESS-urilor ce au trecut de perioada de recunoasterea. Business-uri/Antreprenori sau Persoane Publice, ce ori au intarziat aparitia pe Social Media, fie nu au inceput deloc. Acest pachet este conceput pentru a accelera Business-urile dar se poate preta foarte usor si pentru Business-urile ce inca nu au construit Brandul, deoarece se poate super accelera acest proces. Este foarte important ca acest buget sa fi fost calculat in bugetul initial de start.

❐Perioada minima pentru acest pachet este de 6 luni de zile si se impune obligatoriu un buget pentru CAMPANII. Rezultatele aici vor fi foarte rapide si sustinute.

DE CE AI NEVOIE DE ACEST PACHET?

❐Business-ul nu este o joaca. Oricine incepe acest parcurs se joaca cu una din cele doua resurse: TIMP sau BANI, si te poate costa. Daca tot incepi nu vrei sa fi cu adevarat eficient? Atunci acest pachet, poate personalizat iti poate oferi uneltele necesare cresterii corecte.

CE ESTE INCLUS SI CUM FUNCTIONEAZA?

❐In aceasta oferta este inclusa cresterea accelerata a doua platforme dar si prezenta pe altele disponibile si folosirea lor spre a ne indeplini scopul setat in strategie de brand si marketing.

❐Acest pachet este adresat tututor ce nu vor sa astepte ci sunt dispusi sa si treaca la actiune. Presupune marketarea produselor/serviciilor pe orice cale disponibile-postari, story, mesaje dar la un nivel ridicat.

❐In acest pachet ai inclusa o analiza a companiei/persoanei in momentul de inceput, pentru o marketare viitoare corecta, include crearea de continut necesar de la continut optic pana la text, mesaj si strategie de imagine (una din cele mai costisitoare parti din SOCIAL MEDIA MARKETING)

TOP
Open chat
Ai intrebari?