WEBDESIGN - CU CAP SI COADA

Construieşte-ţi un ecosistem online corect. Pasul 1 - Propriul site

Astăzi, mai mult ca oricând, un business are nevoie de prezență online și nu oricum, ci de o prezență atractivă, capabilă să captiveze audiența targetată.

Site-ul tău web este adesea primul loc în care un potențial client interacționează cu marca ta.  De fapt, după încărcarea paginii, ai 0.05 secunde pentru a-l impresiona pe vizitatorul tău. Mai mult decât atât, 94% din oameni citează web design-ul ca motivul principal pentru care au încredere sau nu într-un website.

În calitate de proprietar de afaceri, este imperativ ca site-ul tău să depășească așteptările clienților și să le ofere un mesaj clar și convingător despre cine ești și ce poți face pentru ei.

În primul rând, ține cont de faptul că website-ul tău nu este pentru tine! Lasă deoparte ego-ul și gândește-te la ceea ce și-ar dori clienții tăi să găsească acolo. Totodată, ia în considerare faptul că nu vei putea mulțumi pe toată lumea, dat fiind faptul că designul este ceva subiectiv  - ceea ce va încânta ochiul cuiva, altei persoane i se va părea îngrozitor. Indiferent de aceste aspecte însă, lucrul cert care rămâne valabil este faptul că vizualurile ocupă un loc esențial în crearea unui brand și a unui business. Fie că o facem conștient sau nu, noi oamenii suntem atrași de o grafică bine realizată, mai mult de 74% dintre noi judecând o afacere după felul în care ea se prezintă în mediul online.

De ce să investești în web design pentru business-ul tău? Să ai o afacere fără un site zilele acestea este ca și cum nu ai avea deloc o afacere. De ce? PENTRU CĂ TOATE LUMEA E ONLINE!

Suntem în permanență conectați, tocmai de aceea, e important ca orice produs/serviciu să se găsească, pe cât posibil, ONLINE.

Cum te ajută web design-ul? Uite mai jos o listă de 7 puncte ca răspuns la întrebarea ”De ce să investesc în web design?”

-           E cartea ta de vizită: clienții sunt atrași de felul în care un site arată.

-           User friendly => vizitatori fericiți, mai mult timp petrecut pe site, mai multe oportunități de vânzare.

-           Primești mai mult trafic de pe mobil.

-           Rezultate mai bune SEO.

-           Rată de conversie mai mare.

-           Clienții pot găsi mai ușor produsele dorite.

-           Rezultate scalabile.

Site-ul tău funcționează în aceste vremuri așa cum o facea locația fizică înainte, iar pentru business-urile cu produse/servicii offline, acesta este complementar. Fără un site, încă de la început consumatorul va crede că nu știi ceea ce faci sau nu va avea încredere în tine deloc.

În afară de toate aceste avantaje, modul în care îți organizezi platforma este foarte important deoarece trebuie gândită foarte bine ca în 3 click-uri orice consumator să își găsească informația/produsul căutat. În același timp, trebuie să fie gândit un funnel pentru a tria foarte bine tipul consumatorului. Nu toți cei ce accesează cumpară și, printr-o astfel de structură, se poate eficientiza foarte ușor procesul de marketing si, ulterior, remarketing.

Cât mai amâni până dai o nouă față business-ului tău?

EXEMPLE SITE-URI CREATE DE NOI

INGA VALERIE                    - www.ingavalerie.com

CERASELA ROGEN.           -www.ceraselarogen.ro

1HAUS.                                   -www.1haus.ro

Eldorado                                - www.eldoradoslots.ro

Tactik                                      - www.tactik.ro

LOLOO                                   -www.loloo.ro

ROWHEELS                          -www.rowheels.ro

EMANUEL GIURGI            -www.emanuelgiurgi.com

OCTAVIAN ALUPOAIE.     -www.octavianalupoaie.ro

MOUNT COAST CAPITAL -www.mccap.cc

MARIA PAUNA                    -www.mariapauna.ro

MIHAI STANCA                   -www.mihaistanca.com

BAMBIGOOD                       -www.bambigood.com

LEADERS TRIBE                -www.leaders-tribe.com

REVOLUTION                     -www.revolutionmediaco.com

TOP
Open chat
Ai intrebari?